ČESKOLIPSKÝ DENÍK: Na webu Libereckého deníku vítězí u čtenářů zatím pravice

18.5.2010 / str. 02 / Z regionu

18. 5. 2010

Liberecký kraj – Předvolební anketa Libereckého deníku, ve které se ptáme lídrů jednotlivých stran, jak by řešili některé problémy, bude pokračovat až do závěru května, do voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky

Všichni lídři stran, jež kandidují za Liberecký kraj, dostávají stejnou otázku. Někteří odpovědí jednou větou, jiní se rozepíšou. Z ankety už vypadla Národní prosperita, neboť kandidát z voleb odstoupil.

Naopak Dělnická strana národní spravedlnosti naskočila do předvolebního seriálu později, a stejně tak i Konzervativní strana.

Anketu zveřejňujeme i na webu – liberecky.denik.cz. Tam si může každý čtenář také zkusit volby nanečisto a hlasovat pro některou z 18 stran. U čtenářů v současné době vede na internetových stránkách našeho Deníku TOP09, v závěsu za ní se pak drží KDU – ČSL a na třetím místě je nyní Česká pirátská strana. Naopak dosud žádný hlas v hlasování nanečisto od čtenářů neobdržely Pravý Blok, Sdružení pro republiku – Republikánská strana Československa a strana STOP.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme