Výkonný výbor TOP 09 se sešel v Janských Lázních a vyčíslil náklady na kampaň

8. 12. 2014

Výkonný výbor TOP 09, který jednal v neděli v Janských Lázních, vyčíslil náklady na kampaň a svolal na příští rok sněm i programovou konferenci.

Členové Výkonného výboru TOP 09 se v neděli sešli v Janských lázních, kde diskutovali nad výsledky posledních senátních a komunálních voleb. Večer vrcholný orgán strany schválil jak analýzu letošních voleb do Senátu a obecních zastupitelstev, tak rozpočet a vyúčtování kampaně.

„Počítali jsme s tím, že kampaň pro senátní volby bude stát 6 725 000 korun, nakonec jsme investovali o 416 244 korun méně,“ řekl volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček.

Rozpočet pro  komunálních volby strana  připravila původně na 5,4 milionu, z těchto celostátních peněz bylo v kampani vyčerpáno celkem 5 396 986 korun. Další náklady nesli také jednotlivé regionální organizace a kandidáti na senátory.

Výkonný výbor ale také schválil datum konání Sněmu TOP 09, a to na 28. - 29. listopadu příštího roku, na rok 2015 výkonný výbor také svolal programovou konferenci, která nastolí nová témata. Včera se také členové vedení setkali s regionálními a komunálními politiky z Královéhradeckého kraje.

Pobyt v Královéhradeckém kraji si členové výkonného výboru protáhli až do pondělí, kdy navštívili závod firmy Škoda Auto a.s. ve Vrchlabí. Vrchlabský závod je jedním ze tří podniků v České republice a s více než tisícem zaměstnanců patří k největším zaměstnavatelům v regionu. První automobilovou karoserii zde vyrobili v roce 1908 a od roku 2012 vyrábí vysoce sofistikované automatické převodovky DSG pro celý koncern VW. 

Martina Týblová,
tisková mluvčí TOP 09

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme