Ustavena místní organizace v Chlumci nad Cidlinou

18. 7. 2010

V neděli 18.7.2010 se v restauraci U Staré brány v Chlumci nad Cidlinou konal ustavující sněm místní organizace TOP 09. Ustavující sněm zahájil předseda regionální organizace TOP 09 Milan Sommer.

V úvodu poděkoval přítomným členům za dobře odvedenou práci při volební kampani do parlamentních voleb a vyjádřil naději, že TOP 09 v Chlumci nad Cidlinou výrazně uspěje v komunálních volbách a bude se podílet na správě města. Poté došlo k volbě předsedy místní organizace, jímž byl zvolen pan Zdeněk Škrha, dále došlo k volbě místopředsedy, jímž byl zvolen pan Martin Firbacher. Řízení sněmu se poté ujal čerstvě zvolený předseda pan Zdeněk Škrha, který poděkoval přítomným za důvěru, kterou mu dali a vyjádřil přesvědčení, že TOP 09 se stane ve městě v dohledné době rozhodující politickou silou. Poté vystoupil místopředseda pan Martin Firbacher a řekl, že věří, že všichni členové budou táhnout za jeden provaz jako dobrý fotbalový tým a že TOP 09 pomůže rozvoji fotbalu a jiných sportů v Chlumci nad Cidlinou. Člen místní organizace pan Ladislav Heger ve svém vystoupení zdůraznil, že je možné, že v tuto chvíli tady mezi námi sedí budoucí starosta nebo místostarosta města.

Na závěr sněmu proběhla diskuze ke komunálním volbám a sestavení kandidátní listiny. I když venku bylo deštivo, čas v hezkém prostředí restaurace příjemně ubíhal a účastníkům se po živé diskuzi ani moc nechtělo odejít domů. Místní organizace v Chlumci nad Cidlinou má ke dni konání ustavujícího sněmu 5 členů a 3 kandidáty členství.

Milan Sommer
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme