Tisková zpráva TOP 09 Hradec Králové

27. 10. 2010

Top 09 Hradec Králové, která získala 10,84% hlasů a čtyři mandáty, děkuje hradeckým voličům za jejich podporu. Tyto hlasy vnímáme jako vyjádření důvěry ve změnu v přístupu města k problémům, které vznikly v minulosti.
Tato důvěra je pro nás motivací podílet se na vzniku pravicové koalice, která bude zárukou k nastolení nového směru práce magistrátu.

TOP 09 Hradec Králové svými čtyřmi zastupiteli – odborníky je připravená tuto změnu realizovat, ale protože ví, že čtyři mandáty nejsou dostatečné k tomu, jak tuto představu prosadit, nabízí je k jednání ostatním politickým partnerům na pravém spektru demokratických politických stran. Nově zvolení zastupitelé, známí jako vzdělaní a poctiví lidé, jsou připraveni působit v oblasti rozvoje města (Ing. Richard Nádvorník), v oblasti sociální a školské (PaedDr. Jindřich Vedlich, Ph.D.), v oblasti ekonomické (Ing. Milan Sommer) a oblasti kulturní (Mgr. Lenka Jaklová).
Tyto čtyři oblasti jsou také klíčové pro Hradec Králové a jeho občany v dalším a harmonickém rozvoji města.

TOP 09 je připravena vést v tomto duchu s ostatními politickými partnery slušné a seriózní jednání a věříme, že projeví zájem nabízenou ruku přijmout.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme