Region Trutnov má již čtvrtou místní organizaci: Velký Vřešťov

2. 2. 2012

Na ustavujícím sněmu Místní organizace TOP 09 Velký Vřešťov, který se konal v sobotu 28. ledna 2012 v Žacléři, byla ustavena čtvrtá místní organizace v rámci územní působnosti RO TOP 09 Trutnov. Do funkce předsedkyně místní organizace byla zvolena Iva Ježková, místopředsedou Radek Zapletal.

Sněmu se kromě tří z pěti žadatelů další zúčastnili hosté z členů TOP 09 Petr Minarčík a Kateřina Minarčíková, předseda regionálního výboru Miloš Dohnálek a také člen krajského výboru TOP 09 Hradec Králové a současně předseda MO Dvůr Králové nad Labem. Libor Seneta.

„I když se jedná o nejmenší místní organizaci, navržený plán činnosti obsahuje nejen politickou práci v orgánech TOP 09, tak také plán volnočasových aktivit, díky kterým se široká veřejnost seznámí s osobami, programem i vizemi politické strany TOP 09,“ říká předseda regionální organizace Miloš Dohnálek a dodává: „Ne náhodou se ustavující sněm konal v pensionu Zelený Mlýn v lyžařském areálu Prkenný důl. Po ukončení sněmu pak někteří účastníci nasadili lyže a strávili slunečný sobotní den sportovní aktivitou. Přejeme této místní organizaci hodně úspěchů v jejich politické práci.“

Zdenka Hanyšová Celá
Komunikace s veřejností
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme