Poděkování nového předsedy krajské organizace

11. 9. 2013

Vážené kolegyně, kolegové, milí sympatizanti

nejprve mi dovolte, abych jako nově zvolený předseda TOP 09 v Královehradeckém kraji vyjádřil touto cestou upřímné poděkování Zdeňku Harapátovi za ohromný kus práce, který odvedl v předchozím období a věřím, že nově zvolené krajské předsednictvo i výbor budou mít ve svém historicky prvním předsedovi i nadále oporu.

Chtěl bych  Vám poděkovat za důvěru, kterou jste mi vyjádřili na krajském sněmu. Mé zvolení mne doslova zaskočilo v dosti exponovaném pracovním vytížení, v právě probíhajícím 20. ročníku letecké přehlídky CIAF, proto prosím považujte za částečnou omluvu, že reaguji až nyní.

Dovolte, abych si sám pro sebe i pro celé krajské vedení stanovil jednoznačné cíle pro nejbližší období:

Je jím samozřejmě maximální úsilí při parlamentních volbách, které nás čekají v dohledné době. Prosím Vás tedy o již tradičně vynikající nasazení úsilí pro úspěch naší kandidátky vedené lídry Leošem Hegerem, Jiřím Olivou a samozřejmě dalšími, a to ve všech regionech našeho kraje. Samozřejmě rovněž já, ačkoli jsem si chtěl po letošním náročném ročníku CIAF dopřát odpočinek, toto musím odmítnout, neboť důležitost úspěchu v nadcházejících parlamentních volbách považuji pro TOP 09 za zcela zásadní. 

Je zbytečné ztrácet čas bádáním u stolu, jestli tento průzkum vychází tak a onen zase jinak. Výsledek bude takový, kolik úsilí společně vložíme. Důležité je vědět, že jsme pro to učinili maximum, neboť je patrné, že v české parlamentní demokracii se počaly objevovat závažné trhliny mající charakter autoritářství a ignorance ústavních zvyklostí jako základního kamene vyzrálé společnosti.

Za Vaše pochopení a pomoc velmi děkuji

S úctou

Aleš Cabicar
předseda KV TOP 09 Královéhradeckého kraje
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme