Odstupuji z pozice lídra kandidátky

30. 3. 2016

Krajský výbor TOP 09 Královéhradeckého kraje na svém jednání 21. března vzal na vědomí odstoupení pana Adolfa Klepše, náčelníka Horské služby Krkonoše, z pozice lídra kandidátky,“ řekl předseda krajského výboru TOP 09 Aleš Cabicar.  

Vzhledem ke své pracovní vytíženosti a s přihlédnutím k časové náročnosti, kterou s sebou kampaň do nadcházejících voleb do zastupitelstva Královéhradeckého kraje ponese, jsem se po zralé úvaze rozhodl odstoupit z pozice lídra kandidátky. Jsem si vědom skutečnosti, že kampaň, která bude vedená ve všech regionech, bude vyžadovat maximální časové nasazení nejenom na Trutnovsku. Časová omezení, která jsou spjata s mou funkcí náčelníka Horské služby Krkonoše, mi nedávají dostatek prostoru pro kvalitně vedenou kampaň tak, jak jsem přesvědčen, že by měla být vedena,“ uvedl odstupující lídr kandidátky TOP 09 Adolf Klepš.

Tímto si dovoluji všem členům TOP 09, našim podporovatelům a členům Liberálně ekologické strany vyjádřit své upřímné poděkování za dosavadní podporu mé osoby a přeji celé kandidátce co největší úspěch ve volbách. Samozřejmě se i nadále budu snažit všem kandidátům pomoci v rámci svých možností,“ poděkoval Adolf Klepš.

Jméno nového lídra kandidátky TOP 09 pro letošní krajské volby bude známo do poloviny dubna.

Romana Putnová
krajská manažerka TOP 09 Královéhradeckého kraje

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme