Odměny věnují na pomoc potřebným

9. 10. 2011

Členové představenstva a dozorčí rady akciové společnosti Beránek jednomyslně odsouhlasili jednorázovou podporu ve výši 10 000 korun ze svých odměn na studia Martinu Michlovi, Náchoďákovi, který je upoután na invalidní vozík. „Peníze jsme vyčlenili z  prostředků nevyčerpaných odměn, kterých se představenstvo i dozorčí rada zřeklo za vedení společnosti a které mají přiznané Zastupitelstvem města Náchoda. Rozhodli jsme se tak prostředky věnovat potřebným,“ uvedl Aleš Cabicar, radní za TOP 09 a předseda představenstva Beránek, a. s.

 

Martin Michl od narození bojuje s handicapem, v jehož důsledku je upoután na invalidní vozík. Jeho přáním a rozhodnutím je navštěvovat běžnou školu a do budoucna by se chtěl zaměřit na studium psychologie. To ovšem s sebou nese náklady na stálého asistenta, který Martina musí doprovázet do školních lavic. „Rovněž jsme Martinovi a jeho mamince poskytli celoroční volnou vstupenku na všechna představení či koncerty, které Beránek a.s. pořádá,“ uvedl Aleš Cabicar.

 

„Osud se někdy k někomu otočí bokem či zády, takový je život. Martin je velký bojovník, má svůj sen a cíl, a my jsme rádi, že ho můžeme alespoň trochu podpořit. A jeho maminka zaslouží plný respekt a úctu za to, že mu je takovou oporou“ dodal Aleš Cabicar, který přivítal Martina v Danyho kavárně Hotelu Beránek.

Zdenka Hanyšová Celá
Komunikace s veřejností
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme