Milí spoluobčané, naši voliči, sympatizanti,

vážené kolegyně a kolegové,

29. 10. 2013

Nejprve mi dovolte abych Vám všem velmi zdvořile poděkoval za Vaši podporu a spolupráci při právě uplynulých volbách a našemu lídrovi, Doc. Leoši Hegerovi, poblahopřál za nás za všechny k získání mandátu poslance Poslanecké sněmovny Parlamentu České Republiky.

Dovolím si tvrdit, že právě na těchto volbách se TOP 09 projevila jako stabilní politický subjekt s ustáleným voličským elektorátem, a to i přes jistou dávku politických nákladů, které si s sebou TOP 09 nese z minulého období. Je to v celku logické, neboť myšlení typu „všechno všem a tudíž nikomu nic“ je TOP 09 vzdáleno jakožto i každý jiný projev populismu, kterého jsme v právě uplynulém volebním klání mohli býti svědky, a to nejenom v tradičním podání levicových subjektů, ale zejména u nově vznikajících hnutí  penetrujících do politického prostředí České Republiky.

Chtěl bych proto ještě jednou poděkovat všem spolupracovníkům za profesionální přístup k volbám na naší úrovni, všem regionálním předsedům a jejich kolegyním a kolegům za pracovní nasazení a tvůrčí přístup a Vám všem ostatním za Vaši podporu vyjádřenou Vašimi hlasy.

V dokonalé úctě

Aleš Cabicar,
předseda TOP 09 Královéhradeckého kraje

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme