Liberálně konzervativní akademie je TOP

1. 7. 2014

Člověk v sobě musí najít odvahu a po letech opět zasednout do školních lavic. Není to ani zdaleka tak těžké, chce to jen sebrat odvahu. Absolvování studia na Liberálně – konzervativní akademii v Praze nám otevřelo dokořán dveře do politické problematiky. Toto studium je určeno politikům středně- pravicového spektra, tedy TOP09, ODS a KDU – ČSL. V našem, již jedenáctém ročníku, výrazně převládali členové TOP09 z většiny krajů České republiky.

Roční studium je zaměřeno na ekonomii, komunikaci a veřejnou prezentaci, mezinárodní vztahy, politologii, politický marketing a právo zaměřené především na komunální politiku.

Kateřina Jelínková Milan Sommer

Přesvědčili jsme se, že toto studium bylo pro nás dobrou volbou. Čas jsme trávili se špičkovými lektory a navázali nové kontakty s lidmi podobného politického smýšlení.
Nové zkušenosti a poznatky nám jistě pomohou v naší současné i budoucí práci v politické sféře ať už v Hradci Králové nebo na úrovni celorepublikové. Věříme, že naše úspěšné studium povzbudí k podání přihlášky do dalších ročníků i další členy TOP09  nejen z našeho kraje.

Kateřina Jelínková
Milan Sommer
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme