Leoš Heger mezi šarmantními osobnostmi Českého rozhlasu doslova zářil

16. 4. 2011

Slavnostní večer, který uspořádal k vyhlášení Šarmantní osobnosti roku 2010 Český rozhlas Hradec Králové v Klicperově divadle, si doslova užil také ministr Leoš Heger. Na jevišti byl ve společnosti nejen moderátorů Lady Klokočníkové a Mirka Vaňury, ale také loňské držitelky ocenění herečky Jany Štěpánkové a dalších letos nominovaných osobností s největším počtem hlasů: Jana Rosáka, Evy Pilarové a Elišky Balzerové, která anketu vyhrála. K hlavní ceně – Zlatému slunci – vítězce ze srdce poblahopřál.

Smyslem ankety, která vznikla v královéhradeckém rozhlase v roce 1996, je hledat a oceňovat charismatické osobnosti.  „Potěšilo mě, že jsem byl nominován a získal jsem tolik hlasů. Dvojnásob mě potěšil příjemný večer i skutečnost, že jsem mohl být mezi tolika šarmantními ženami, jež se do první desítky dostaly,“ usmívá se Leoš Heger.

Hradecký rozhlas nahrávku z vyhlášení nabídne v neděli 17. 4.  po 11té hodině, pořad ze zákulisí slavnostního večera odvysílá na Velikonoční pondělí dopoledne.

Smyslem ankety, která vznikla v královéhradeckém rozhlase v roce 1996, je hledat a oceňovat charismatické osobnosti.  O příjemný hudební zážitek se ve středu 13. dubna postaraly skupiny Gentlemen Singrs, Jaws a vítězky mezinárodních soutěží START.ROZHLAS.CZ a Česko zpívá Ilona Brymová a Andrea Hauerová.

"Eliška Balzerová určitě získala přízeň hlasujících za svou roli ve snímku Ženy v pokušení. Obecně je možné říci, že v naší soutěži rozhoduje o vítězi, zda je v daném roce hodně vidět v televizi a ve filmu, a proto v posledních letech vyhrály herečky," uvedla šéfredaktorka hradeckého rozhlasu Lada Klokočníková.

Do ankety se kromě rozhlasových posluchačů zapojili také čtenáři Deníku a Týdeníku Rozhlas. "Každoročně hlasují v naší anketě tisíce lidí, ten zájem se v posledních letech nijak výrazně nemění," dodala Lada Klokočníková.

Zdenka Hanyšová Celá
s přispěním Českého rozhlasu Hradec Králové
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme