Leoš Heger mezi osobnostmi Šarmu, které získaly nejvíce hlasů

12. 4. 2011

Ministr zdravotnictví obdržel pozvánku na vyhlášení Šarmantní osobnosti roku 2010 Českého rozhlasu Hradec Králové a Českého rozhlasu 2 Praha. Znamená to, že se umístil v první desítce. Slavnostní večer se uskuteční ve středu 13. dubna 2011 od 19 hodin v Klicperově divadle v Hradci Králové a Leoš Heger se spolu s dalšími hosty usadí přímo na jevišti, odkud bude napjatě sledovat, jak to celé dopadne.

Jsem mile potěšen nejen nominací a umístěním, ale i osobním pozváním. Přijdu velmi rád, protože hradecký rozhlas v čele s panem ředitelem Jiřím Kánským a jeho týmem mám rád,“ říká Leoš Heger, který s Českým rozhlasem Hradec Králové spolupracuje už léta, protože býval častým hostem v pořadech se zdravotnickou tématikou ještě jako lékař a ředitel královéhradecké Fakultní nemocnice.
Magazín Šarm vysílá Český rozhlas každou neděli po 11 hodině a právě posluchači a posluchačky tohoto pořadu nejdříve nominovali a poté po několik měsíců svým hlasováním až do 30. března rozhodovali o vítězi. Jeho jméno je zatím tajné. Jisté je, že Leoš Heger se dostal do první desítky osobností, které obdržely nejvíce hlasů. Postoupil tak do finále spolu s Eliškou Balzerovou, Zlatou Adamovskou, Janou Hlaváčovou, Lucií Bílou, Martou Kubišovou, Jakubem Smolíkem, Ladislavem Špačkem, Evou Pilarovou a Janem Rosákem.
Těší mě, že mohu být mezi tolika šarmantními ženami, jež se do první desítky dostaly. Takže případný „neúspěch“ mě ani nemůže bolet, vždyť bude kompenzován právě jejich společností,“ usmívá se Leoš Heger.

Zdenka Hanyšová Celá
Komunikace s veřejností
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme