Jedu v tom S Karlem - Hradec Králové

20. 1. 2013

Zveme příznivce, podporovatele i nerozhodnuté voliče a naše členy na akci Jedu v tom s Karlem, která se uskuteční ve čtvrtek 24. 1. 2013 od 19.00 hod. v Hradci Králové v restauraci u Cikána (Hlavní 325, Nový Hradec)

Řada osobností českého veřejného života podpořila Karla Schwarzenberga v prvním kole prezidentských voleb. Někteří ze známých podporovatelů nyní vyrážejí přímo za Vámi, do Vašeho kraje, do Vašeho města, aby se s Vámi v rámci akce „Jedu v tom s Karlem“ podělili o důvody, proč budou volit Karla Schwarzenberga. Setkejte se s novinářkou, Petrou Procházkovou, herečkou, Ljubou Krbovou, hercem, Adrianem Jastrabanem, spisovatelem a publicistou, Ondřejem Neffem.

Chcete Karla na Hradě? Přijďte se zapojit! Váháte-li, přijďte si poslechnout, co vede jiné k tomu, aby si do čela své země zvolili právě jej. Využijte možnosti diskutovat se zajímavými lidmi a získejte oblíbené propagační předměty Karel for President. V následujících dnech, které rozhodnou o tváři České republiky na nadcházejících pět let, se v některém z podniků připojených k výzvě Hospody volí Karla můžete potkat například s Danem Bártou, Jiřinou Šiklovou, Helenou Třeštíkovou, Tomášem Sedláčkem, Michalem Prokopem, Davidem Kollerem, Davidem Černým, Jitkou Čvančarovou, Marií Rottrovou, Janem Hřebejkem, Ladislavem Špačkem a mnohými dalšími.

Program se neustále rozrůstá, pro nejaktuálnější informace sledujte ZDE.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme