Doc. Heger na konferenci Internet ve státní správě a samosprávě

13. 4. 2010

Ve dnech 11. – 13. 4. 2010 se uskutečnil v královéhradeckém Aldisu již třináctý ročník konference Internet ve státní správě a samosprávě.

Zúčastnil se též lídr kandidátky TOP 09 v Královéhradeckém kraji doc. Heger. „Samozřejmě jsem v minulosti tuto konferenci reflektoval a mnoho mých kolegů se jí zúčastnilo. Nyní jsem však měl osobní možnost se seznámit s množstvím nových produktů v oblasti informačních technologií ve veřejné správě,“ sděluje své poznatky doc. Heger. Svou pozornost zaměřil i na novinky z oblasti zdravotnictví eHealth. „Jsem velmi rád, že jde pokrok kupředu i v takových oblastech, jako je uplatnění IT nástrojů při podpoře moderních služeb ve zdravotnictví, integrovaném informačním systému pro zdravotnická zařízení či zavádění centrálních registrů a jejich aplikaci ve zdravotnictví,“ upřesňuje doc. Heger.
V panelové diskusi na úvod konference, kterou moderoval Václav Moravec, vystoupil i místopředseda TOP 09 Jaromír Drábek. „Je dobře, že některé návrhy, které připravila TOP 09, jsou již dnes předkládány jako návrhy zákonů. To potvrzuje správnost našeho postupu,“ uzavírá Jaromír Drábek.

Jindřich Vedlich
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme