29. 5. 2014

Milí členové TOP 09, podporovatelé, kolegyně a kolegové,

považuji za slušnost a zároveň milou povinnost Vám všem poděkovat za spolupráci a podporu TOP 09 v právě ukončených volbách do Evropského parlamentu, neboť zisk 4 mandátů je pro nás skutečně velmi povzbuzující, ale rovněž také zavazující. V rámci samotného Královéhradeckého kraje a všech regionů jsme díky Vám dosáhli poměrně velmi vyrovnaného výsledku a v regionu Náchodsko a v Náchodě samotném pak jsme získali absolutně nejvyšší počet hlasů a umístili se na 1. příčce.

Následně mi dovolte vznést slova prosby. A to té, abychom se nenechali ukolébat příznivým výsledkem před dalším volebním kláním, a tj. před komunálními volbami v říjnu tohoto roku. Proto bych zejména chtěl zde požádat všechny své kolegyně a kolegy z příslušných regionálních a místních výborů, aby systematicky pracovali jak na sestavování kandidátních listin a to všude tam, kde nám to situace dnes umožňuje, a zároveň již nyní pracovali na volebních tématech a programech, které pomohou lidem zlepšit a zpříjemnit běžný život ve městech a obcích Královéhradeckého kraje. To vše prosím na pozadí základního myšlenkového desatera, které tvoří páteř TOP 09.

Věřím, že společně opět dosáhneme příznivého výsledku a že Ti, kteří ve volbách uspějí a získají mandát zastupitele, budou důsledně plnit svá předsevzetí a sliby učiněné spoluobčanům.

Našim sympatizantům a podporovatelům pak ještě jednou závěrem vyjadřuji za nás za všechny upřímné poděkování spojené s nadějí, že i v dalším období podpoříte snahu TOP 09. Zároveň si dovoluji připojit osobní přání pevného zdraví a spokojeného života.

S úctou

Aleš Cabicar
předseda TOP 09 Královéhradeckého kraje
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme