Czernin: Byl jsem rád, že jsem nemusel odejít jako před pěti lety

Tomáš Czernin, příslušník rodu Czerninů a místopředseda Senátu, byl spokojen s inaugurací prezidenta Petra Pavla a řekl, že Pavel splnil to, co od něj očekával. Czernin ocenil Pavlovu snahu spolupracovat se všemi politickými stranami a být v kontaktu s běžnými občany.

9. 3. 2023

"Řeknu upřímně, že se mně to líbilo a hlavně jsem byl rád, že jsem nemusel odejít jako před pěti lety, že jo, protože před pěti lety pan prezident Zeman opravdu vykopával příkopy už při tom svým projevu a když se vlastně dal do nezávislé žurnalistiky, a když se otřel o naší stranu, jsem říkal, tady už nemůžu zůstat, odešel jsem a dneska pan prezident Pavel vlastně splnil to, co jsem očekával. Opravdu si myslím, že upřímně chce zakopávat ty příkopy a že chce pomáhat tomu, aby se společnost dala dohromady a aby naše země spěla k prosperitě. Takže jsem velice spokojený, mám z toho dobrý dojem a dneska je velký den," uvedl Tomáš Czernin (TOP 09)

Je něco, co vám z toho projevu utkvělo, nějaká část?

"Já si to asi budu muset ještě jednou poslechnout, ale určitě se mi líbilo to, že pan prezident chce spolupracovat se všemi, se všemi politickými stranami, s oběma komorami parlamentu, s ministry a s každým, se všemi občany, že chce mezi občany dál jezdit a bavit se s nima a opravdu ho zajímají problémy běžného člověka," doplnil Tomáš Czernin

Příslušník vinořské větve rodu Czerninů a místopředseda Senátu České republiky Tomáš Czernin ve čtvrtek zavítal na inauguraci prezidenta Petra Pavla. Novinkám řekl, že Pavel přesně splnil, co od něho očekával, a že je velice spokojený.

Zdroj: Novinky.cz

Štítky
Osobnosti: Tomáš Czernin
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme