Trutnovská regionální organizace TOP 09 má nové vedení

Na regionálním sněmu, který proběhl v úterý 22. ledna v Hostinném, vystřídal na postu předsedy regionální organizace TOP 09 Trutnov Miloše Dohnálka člen zastupitelstva města Vrchlabí a předseda jeho výboru pro vzdělávání Lukáš Teplý.

24. 1. 2019

Místopředsedy byli zvoleni zastupitelka Dvora Králové nad Labem Veronika Tomková a trutnovský novinář Jiří R. Roup, ve výboru regionální organizace je doplnili starosta Hřibojed Miloš Dohnálek a zastupitel města Hostinné Vladimír Junek. Jednání se zúčastnil i předseda krajské organizace TOP 09 a náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje pro zdravotnictví Aleš Cabicar.

"Rád bych poděkoval dosavadnímu předsedovi Miloši Dohnálkovi za jeho dvouletou práci v regionu. Zároveň gratuluji nově zvolenému předsedovi regionu Trutnov Lukáši Teplému a jsem velmi rád, že se o politiku TOP 09 zajímají a zároveň ji chtějí spoluvytvářet i mladší generace," uvedl Aleš Cabicar.

„V našem regionu máme velmi dobrou, byť opoziční pozici v zastupitelstvech dvou ze tří největších měst – Dvora Králové a Vrchlabí – a jsme aktivní i v zastupitelstvech Hostinného, Špindlerova Mlýna, Janských Lázní nebo Úpice. Ve volbách jsme si vyzkoušeli spolupráci s dalšími menšími stranami kolem politického středu, zejména s KDU-ČSL, Zelenými a LES. Regionální sněm se shodl na tom, že na této spolupráci chceme a musíme stavět a být jejím tahounem. Nový regionální výbor je skvělý tým, složený z nadšených a pracovitých lidí. Během jeho mandátu ho čekají volby do Evropského parlamentu, volby do Senátu i krajské volby. To všechno pro nás budou příležitosti, jak našim voličům znovu vysvětlovat naši politiku a hodnoty, které jsou pro TOPku tolik důležité. Možnost najít si vlastní, pozitivní téma, se kterým i my na Trutnovsku přispějeme k tomu, aby se TOPka opravdu vrátila tam, kam patří – do vedení naší země,“ okomentoval výsledky sněmu nový předseda regionální organizace Lukáš Teplý.

Romana Putnová   

krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme