TOP 09 podporuje kandidaturu Jana Sobotky do Senátu

10. 1. 2018

TOP 09 Královéhradeckého kraje podporuje v doplňujících senátních volbách v obvodě Trutnov dlouholetého starostu města Vrchlabí Jana Sobotku. Vyzývá proto své členy, voliče a podporovatele, aby svůj hlas i v druhém kole dali právě tomuto kandidátovi.


TOP 09 jako jedna z prvních standardních politických stran deklarovala svou podporu Ing. Janu Sobotkovi, dlouholetému starostovi krásného Vrchlabí. Jsem přesvědčen, že se naše společnost a zastupitelská demokracie může vrátit do přirozeného rytmu. A jedním ze signálu i praktických kroků jsou i senátní volby v obvodě Trutnov, jehož druhé kolo máme nyní před sebou,“ uvedl předseda TOP 09 Královéhradeckého kraje a náměstek hejtmana pro zdravotnictví Aleš Cabicar (TOP 09).


Druhé kolo senátních voleb se v obvodě Trutnov uskuteční právě tento pátek 12. ledna a v sobotu 13. ledna. „Poté, co nedávno nenadále zesnul náčelník Horské služby Krkonoše Adolf Klepš, který TOP 09 reprezentoval při poslední senátní volbě, je Jan Sobotka pro TOP 09 přirozenou volbou. Garantuje hodnoty, které TOP 09 vyznává. Proto bych chtěl naše sympatizanty, členy a všechny občany, kterým není lhostejný osud naší společnosti poprosit, aby investovali svůj čas, šli k volbám a podpořili Jana Sobotku. Za to jim dopředu velmi děkuji,“ dodal Aleš Cabicar.

Romana Putnová
krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme