TOP 09 má novou místní organizaci v Novém Bydžově v čele s Martinem Kořínkem

Nová místní organizace TOP 09 vznikla v Novém Bydžově. Na svém ustavujícím sněmu si zvolila vedení. Předsedou místní organizace se stal 1. místostarosta města Nový Bydžov Martin Kořínek a místopředsedou referent GIS Městského úřadu Nový Bydžov Jan Málek.  

19. 7. 2021

„Při příležitosti založení MO TOP 09 Nový Bydžov bych rád poděkoval všem spoluzakládajícím členům, kteří svým elánem a chutí přispěli ke vzniku této organizace v našem městě a zároveň za to, že do mne vložili důvěru jako do osoby jejího historicky prvního předsedy. Slibuji, že se budu snažit prosazovat konzervativní ideály, na kterých jsou myšlenky TOP 09 postaveny a v našich místních podmínkách přispět k tomu, abychom dnes již jako strana zůstali v městském zastupitelstvu a pokračovali v započaté práci ve prospěch města a jeho občanů. Svým drobným dílem, věřím, napomůžeme tomu, aby koalice SPOLU uspěla v parlamentních volbách a náš kandidát Matěj Ondřej Havel získal post poslance, kterého si Hradecko zaslouží a v mnoha ohledech potřebuje,“ uvedl zvolený předseda místní organizace TOP 09 Nový Bydžov Martin Kořínek.

Místní výbor novobydžovské TOP 09 doplňuje vedoucí Jiráskova divadla v Novém Bydžově Petr Kruliš, podnikatel Václav Syřiště a soukromý zemědělec Jaroslav Zych.  

 

Romana Matula   

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme