TOP 09 Hradec Králové nově povede Jakub Sofka

TOP 09 Hradec Králové si na sněmu regionální organizace zvolila nové vedení. Po dvou letech vystřídal ve vedení dosavadního předsedu Petra Vošousta učitel základní školy Jakub Sofka. Ve čtvrtek o tom rozhodli delegáti sněmu, který se konal v Hradci Králové. Místopředsedou regionální organizace byl zvolen spolumajitel autoservisu Petr Vošoust.

12. 4. 2019

„Chtěl bych poděkovat za důvěru a za dobré vedení svému předchůdci Petru Vošoustovi. Osobně bych se rád zaměřil na dvě oblasti, první je komunikace především s veřejností. S tím souvisí také bod druhý, a sice konsolidace TOP 09 v rámci politického spektra v regionu. Je potřeba, co nejlépe naši organizaci připravit na blížící se volby, a to právě díky lepší komunikaci s veřejností a generování podnětů a námětů do dalších voleb, uvedl nově zvolený předseda regionální organizace TOP 09 Hradec Králové Jakub Sofka.

Regionální výbor hradecké TOP 09 doplňuje ředitel Gymnázia J. K. Tyla Matěj Ondřej Havel, majitelka lékárny Kateřina Jelínková, krajský zastupitel a předseda Finančního výboru Královéhradeckého kraje Milan Sommer, student Univerzity Hradec Králové Dominik Šípoš a vysokoškolský a středoškolský pedagog Lukáš Vízek.

„Věřím, že nové vedení naváže na činnost předešlého a k tomu ještě něco změní. Myslím, že je tu prostor pro rozvoj, my ho můžeme jen využít, uvidíme, jak se to podaří,“ říká nový člen regionálního výboru Dominik Šípoš.

Romana Putnová

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme