Rychnovskou TOP 09 nově povede Oldřich Bittner

TOP 09 Rychnov nad Kněžnou si na sněmu regionální organizace zvolila nové vedení. Po dvou letech vystřídal ve vedení dosavadního předsedu Miloše Tichého architekt a radní města Dobruška Oldřich Bittner. V pondělí o tom rozhodli delegáti sněmu, který proběhl prostřednictvím videokonference. Místopředsedy regionální organizace byli zvoleni kameraman a asistent senátora Jana Grulicha Jan Kalenský a místostarosta městyse Častolovice Miloš Tichý.

2. 2. 2021

Uplynulých 12 měsíců jasně ukázalo, že můžete mít skvělý politický marketing a získat masivní volební podporu, jste-li však nekompetentní, můžete rozvrátit hospodářství a způsobit těžké životní rány mnoha vrstvám obyvatelstva. Proto hledím k nadcházejícím volbám do Poslanecké sněmovny v říjnu 2021 k zásadnímu momentu, který rozhodne o dalším směřování naší země. Jsem rozhodnut v maximální míře pracovat pro úspěch projektu SPOLU na regionální úrovni a být nápomocen úspěchu, který otočí kormidlem správným směrem,“ uvedl nově zvolený předseda regionální organizace TOP 09 Rychnov nad Kněžnou Oldřich Bittner.

Regionální výbor rychnovské TOP 09 doplňuje starosta města Týniště nad Orlicí Libor Koldinský a fakturantka ve společnosti Vonásek Věra Vonásková.

Byl bych moc rád, kdyby se nám do TOP 09 podařilo přivést nové členy. Sám jsem členem strany necelých pět let a moje zkušenost je taková, že být členem strany není primárně o vysedávání na schůzích, ale zejména o možnosti přinášet konkrétní návrhy a podněty, které mohou zlepšit region, ve kterém žiju. A když člověk vidí, že mohl svým dílem přispět k něčemu dobrému, uvědomí si, že má smysl se občansky angažovat," řekl místopředseda regionálního výboru Jan Kalenský.

Romana Matula

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme