Proběhl sněm místní organizace TOP 09 v Hradci Králové

Ve čtvrtek 6.12.2018 se sešel sněm místní organizace TOP 09 v Hradci Králové. Během sněmu se řešila celostátní situace TOP 09 nebo problémy krajského města. Hlavním bodem na pořadu sněmu, ale byla volba nového vedení. Končící předseda Petr Vošoust ještě před volbou podal zprávu o činnosti organizace v uplynulém období, rozebíraly se výsledky voleb, ať již do poslanecké sněmovny z loňského roku, nebo ty nedávno proběhnuvší, komunální.

10. 12. 2018

Po shrnutí se přikročilo k volbě nového vedení MO, které se skládá z předsedy, jednoho místopředsedy a pěti členů výboru. Předsedou do následujícího volebního období byl zvolen Mgr. Jakub Sofka. Místopředsedou pak Petr Vošoust. Pětičlenný výbor byl navolen v tomto složení; Mgr. Matěj Ondřej Havel, Ph.D., Mgr. Kateřina Jelínková, PhDr. Petr Lojan, MBA, Ing. Milan Sommer a Mgr. Lukáš Vízek, Ph.D.

Na konci sněmu poděkoval nový výbor za důvěru členské základny a začal společně řešit postup do budoucna. „V následujících dvou letech se chceme zaměřit především na zlepšení pohledu na TOP 09 ze strany veřejnosti. Z mého pohledu je potřeba vůči široké veřejnosti jasně ukázat, že TOP 09 stojí stále na stejných hodnotových principech. Velice bych si přál, abychom se veřejnosti více přiblížili, byli s ní v co nejčastějším kontaktu. A v neposlední řadě také musíme být pomyslnými hlídacími psi, či chcete-li opozicí, komentátory současného vedení města, byť bohužel mimo zastupitelstvo,“ dodává ke svým plánům zvolený předseda MO Mgr. Jakub Sofka.

Dominik Šípoš

člen místní organizace TOP 09 Hradec Králové

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme