× Pojďte do toho s námi.

Náchodskou TOP 09 nově povede Aleš Cabicar

25. 1. 2021

Náchodská TOP 09 si na sněmu regionální organizace zvolila nové vedení. Po dvou letech vystřídal ve vedení dosavadní předsedkyni Lenku Hronovskou Aleš Cabicar, bývalý náměstek hejtmana pro zdravotnictví a ředitel CIAF. V pátek o tom rozhodli delegáti sněmu, který se konal prostřednictvím videokonference. Místopředsedy regionální organizace byli zvoleni ředitel autoservisu ADN Autodružstvo Josef Merta a starosta Červeného Kostelce Rostislav Petrák.

„Velmi si vážím podpory od kolegů ke zvolení mě jako předsedy regionu Náchod na další dva roky. Nikdy jsem nebyl příznivcem zbytečně dlouhých statí, ale konkrétních cílů a práce. Zaměřím se na maximální podporu projektu SPOLU, tj. TOP 09, KDU-ČSL, ODS, v podzimních parlamentních volbách; na navrácení TOP 09 spolu se svými partnery do Zastupitelstva města Náchod po komunálních volbách 2022 a pokračování v úspěšné komunální politice v Červeném Kostelci, kde Rostislav Petrák vykonává úspěšně post starosty a v Broumově, kde to samé v postu místostarosty tvoří Kamil Slezák. Dále pak mým cílem bude rozšíření TOP 09 do České Skalice, Jaroměře a znovu se navrátit do Nového Města nad Metují,“ uvedl nově zvolený předseda regionální organizace TOP 09 Náchod Aleš Cabicar.

Regionální výbor náchodské TOP 09 doplňuje elektrikář Matěj Jahoda a projektový manažer Oblastní charity Červený Kostelec Michal Klemm.

Romana Matula

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj