Krajská TOP 09 přispěla azylovému domu v Trutnově

1. 11. 2023

Při zářijovém celokrajském setkání členů TOP 09 vybrali přítomní členové a hosté dobrovolný příspěvek na občerstvení, který se rozhodli darovat azylovému domu Most k životu Trutnov. Částku ve výši 4.365 Kč předal krajský předseda TOP 09 Matěj Ondřej Havel ředitelce domu Monice Hillebrandové, s kterou zároveň probrali aktuální nedostatky v sociálních službách.

„Vedle tradice a prosperity je součástí hesla TOP 09 i odpovědnost. Ani na “stranickém pikniku” se na ni nezapomnělo. Rádi jsme místo na pivo přispěli na zařízení pro potřebné matky s dětmi v Trutnově, které jsem měl možnost nedávno navštívit,“ uvedl předseda krajské organizace TOP 09 Královéhradecký kraj a poslanec Matěj Ondřej Havel.

Celokrajské setkání členů královéhradecké TOP 09 proběhlo v kempu ve Velkém Vřešťově. Cílem setkání bylo informovat členskou základnu o aktuální politické situaci, přípravách na volby do Evropského parlamentu a do zastupitelstva Královéhradeckého kraje, které se uskuteční v příštím roce. Přítomné v kempu uvítala starostka městyse Michaela Tomášková a přijel i ministr zdravotnictví za TOP 09 Vlastimil Válek.

Romana Matula   

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme