Kdo nezná svou minulost, je odsouzen opakovat své chyby

V roce 2013 jeden politik při sčítání hlasů prohlásil, že dostatečný volební výsledek dává záruku ochránit tuto republiku před vládou levice s podporou komunistů .... V den popravy (vraždy) Milady Horákové je aktérem jmenování levicové vlády s podporou extrémně levicové strany komunistů, která nikdy nepřijala jakoukoliv lítost nad svoji "vraždící" předchůdkyni, a naopak slovy některých představitelů se ke své minulosti hlásí.

27. 6. 2018

Den 27. červen je v kalendáři České republiky zařazen do skupiny „významných dnů“ a je označován jako „Den památky obětí komunistického režimu“. V tento den byla na pražském Pankráci popravena komunisty česká politička JUDr. Milada Horáková. Ta se stala obětí justiční vraždy, která se na ní udála po vykonstruovaném procesu, kterým si komunistická strana v 50. letech upevňovala vedoucí pozici ve státě. Její smrt jí nijak neulehčili, ba právě naopak. Umírala dlouze a v bolestech.

Miloš Dohnálek

Předseda regionální organizace TOP 09 Trutnov, starosta obce Hřibojedy