Dohnálek: Komunální politik dokáže v Senátu pracovat na rozvoji našeho regionu

11. 1. 2018

TOP 09 Trutnov a starostové za TOP 09 podporují v druhém kole doplňujících voleb do Senátu PČR kandidáta Jana Sobotku. Podle TOP 09 patří do politiky právě ty osobnosti, které v každodenním životě dokazují, že umí řídit každodenní chod svých obcí odpovědně, efektivně, s morálním kreditem i s lidským citem.

„Starosta Jan Sobotka ukázal, že má odborné i morální kvality k řízení tak složitého mechanismu, jakým je život v obci. Za několik volebních období poctivé práce dokázal občanům, že umí zajistit prosperitu města a své schopnosti využil i při práci v mikroregionu nebo na úrovni Královéhradeckého kraje. Jsem si jistý, že Jan Sobotka uplatní svůj obrovský morální kredit, pracovní nasazení i zkušenosti z komunální politiky pro další rozvoj našeho regionu i jako senátor,“ řekl Miloš Dohnálek, předseda TOP 09 Trutnov a starosta obce Hřibojedy za TOP 09.

TOP 09 vyzvala své členy, podporovatele a voliče na Trutnovsku, aby podpořili svým hlasem Jana Sobotku, přestože není členem ani kandidátem TOP 09.

„Jan Sobotka zcela oprávněně postoupil s velkou podporou do druhého kola voleb. Svým hlasem pro úspěšného starostu města Vrchlabí podpoříte nejen pracovitého a zodpovědného komunálního politika z našeho regionu, ale dáte signál dalším politikům v obcích, že jejich práce má význam nejen pro samotnou komunitu obcí. Jejich působením nám rostou osobnosti, které mohou náš příhraniční region zastupovat na krajské i celostátní úrovni,“ dodal Miloš Dohnálek (TOP 09).

Romana Putnová
krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme