Chcete vědět, co TOP 09 dělá nebo co chystá za akce? Přihlašte se k odběru novinek

Vážení a milí podporovatelé, pokud byste měli zájem o informace, které naše strana pravidelně posílá svým příznivcům, máte možnost se k odběru novinek také přihlásit.

Není to nic složitého, na stránkách MY.TOP09 se zaregistrujete a již budete mezi podporovateli.

Když budete formulář vyplňovat, je možné si vyfiltrovat oblasti, které vás zajímají. Budou vám chodit pouze informace o tématech, která vám jsou blízká. Ty najdete v odstavci Chci dostávat tyto informace emailem.

Je možné, že jste se v minulosti již zaregistrovali, ale novinky nedostáváte (to poznáte podle příchozí informace, že email je již registrován). Pravděpodobně budete mít zaškrtnuté políčko Nechci dostávat informace. Zde je jednoduché řešení, stačí napsat na adresu romana.putnova@top09.cz o nastavení opětovného posílání informací.

Na základě vaší registrace budete dostávat informace i z našeho kraje, budou to chystané akce, kde se můžete vidět s našimi vrcholnými politiky, informace o všech kampaních, kdy a kde se budou konat neformální akce.

Pokud se budete chtít zaregistrovat, budeme moc rádi. Každý podporovatel je pro nás známka toho, že to co děláme, má smysl.

Děkujeme.

Romana Putnová