Karlovi vyslanci v Karlových Varech opětovně zabodovali

25. 1. 2013

Karlovi vyslanci v Karlových Varech opětovně zabodovali.

Zájem byl veliký.

V Karlových Varech se včera uskutečnila v pořadí druhá akce „Jedu v tom s Karlem“. Tento zcela nový  formát  kontaktní kampaně v České republice přivezl tak jako ostatně i do dalších českých a moravský měst významné podporovatele Karla Schwarzenberga . Druhá karlovarská návštěva významných podporovatelů s příznivci, podnikateli, studenty zabodovala na tolik, že se stala jasným vodítkem, i těm, kteří volbu teprve zvažují a své rozhodnutí řeší až těsně před samotnou volbou. Ve Ventuře  Pub  se tak téměř s dvoustovkou  Karlovaráků včera setkali přední česká režisérka dokumentárních filmů a pedagožka Helena Třeštíková  a známý zpěvák , fotograf, Dan Bárta a Matěj Ruppert na karlovarské misi doprovodil  i Petr Kulhánek, primátor Karlových Varů. Významné osobnosti jako vyslanci Karla Schwarzenberga vysvětlovali dvoustovce hostů ve skvělé atmosféře své důvody, proč budou volit právě Karla, a diskutovali s nimi, jak je nyní možné v kampani pomoci(http://www.volimkarla.cz/jaknammuzetepomoci/).

Zdůrazňovali zejména nutnost nepodcenit druhé kolo a přesvědčovat své okolí, aby k volbám šli opět, ať už budou volit kohokoli.

„Karla Schwarzenberga budu volit, protože ho osobně znám mnoho let a vím, že si vždy umí stát za svým názorem,“ uvedl známý zpěvák Matěj Ruppert při rozhovoru se skupinou mladých voličů. „Karel je prostě normální, a to v české politice  zas tak normální není,“ dodal s úsměvem.

„ Karla jsem volil a budu znovu volit, protože „Karel Schwarzenberg používá svůj vliv k tomu, aby posílil stát, kdežto Miloš Zeman používá svůj stát, aby posílil svůj vliv“, dodal  zpěvák a rodák z Karlových Varů Dan Bárta.

„ Karla jsem volila a budu znovu volit, protože je pro mne zárukou čestnosti a slušnosti „ uvedla režisérka dokumentárních filmů a pedagožka, Helena Třeštíková

Galerie