Vyhlášení voleb do stranických funkcí orgánů - Regionální sněm TOP 09 Cheb

23. 11. 2011

Vážení členové stávajícího regionálního výboru,nově zvolení delegáti a náhradníci zvolených delegátů regionálního sněmu,

dle usnesení  KV TOP 09 ze dne 31.10.2011 si Vás dovolujeme informovat, že orgán vykonávající funkci kompetence nad regionálním výborem (Krajský výbor) vyhlašuje volby do stranických funkcí orgánů na Regionálním sněmu TOP 09 Cheb a svolává  Regionální Sněm TOP 09 Cheb, který se bude konat dne 07.12.2011.

Na základě doporučení ustanovení Nominačního řádu, OR nom_řád_01-2011( Obecná ustanovení, část 4 krajský výbor stanovuje  všem členům regionu , aby své případné návrhy nominací ve volbách do stranických funkcí regionálního orgánu – Výboru a to jmenovitě  do stranických  funkcí (předseda,místopředseda,člen výboru) a do regionální revizní komise (předseda, člen a náhradník ) zasílali na přiloženém formátu přílohy č. 1 - Návrh nominace stranické funkce do regionálního orgánu a to předem ve stanovené lhůtě do 05.12.2011 na adresu krajské kanceláře TOP 09 ,Hlavní 174/22,362 63 Dalovice. Osobou zodpovědnou za příjem nominací byla pověřena předsedou KV TOP 09 KV kraje  krajská manažerka TOP 09 KV kraje paní Bc. Petra Kadlečková.

Při podání  návrhů nominací  do voleb stranických funkcí regionálního orgánu může být navržen jednotlivý  člen i několikrát, avšak bude li již jednou zvolen do stranické funkce regionálního orgánu, tak dále nemůže být podáván návrh na jeho nominaci ve  volbách  do další stranické  funkce regionálního orgánu.

Dále na základě doporučení ustanovení Nominačního řádu, OR nom_řád_01-2011( Obecná ustanovení, část 5 zveřejníme tyto vnitrostranické volby na krajských webových stránkách a dále formou emailové zprávy informujeme všechny členy regionálního orgánu.

Přílohou každého návrhu  nominace navrhovaného člena ve volbách do stranických funkcí regionálního orgánu, který nebude účasten Regionální sněmu TOP 09 Cheb s právem hlasovacím musí být jeho písemný souhlas s nominací, který tvoří přílohu č.2. této písemnosti.


Regionálního sněmu TOP 09 Cheb se zúčastní  s právem hlasovacím stávající členové  regionálního výboru  doplněni o tři nově zvolené delegáty z každé místní organizace z regionu Cheb.

V organizačních záležitostech se prosím obracejte na krajskou kancelář nebo přímo na svého předsedu či předsedkyni místní organizace.


Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte  kontaktovat mojí osobu na mob.kontaktu : 604 229 305

V úctě
Bc. Petra Kadlečková

Krajská manažerka TOP 09 KV kraje

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme