TOP 09 K.Vary v komisi lázeňství a cestovního ruchu

5. 4. 2011

Komise lázeňství a cestovního ruchu je poradním orgánem Rady města, před kterým leží mnoho úkolů pro zlepšení fungování města jako lázeňské a turistické destinace.

Komise lázeňství a cestovního ruchu je poradním orgánem Rady města, před kterým leží mnoho úkolů pro zlepšení fungování města Karlovy Vary jako lázeňské a turistické destinace.

První setkání komise lázeňství a cestovního ruchu se konalo v lednu 2011. V této komisi je TOP 09 Karlovy Vary zastoupena dvěma zástupci a to, předsedou komise Ing. Alexandrem Rebjonkem, který byl jmenován do komise jako nezávislý odborník za TOP 09, a panem Radkem Volfem členem TOP 09 Karlovy Vary, který svou odbornost získal při svém 10ti letém působení v karlovarském Infocentru.

Oba dva zástupci TOP 09 se začali aktivně podílet na přípravě mnoha opatření a projektů, které mají za úkol zlepšit pozici Karlových Varů v  oblasti lázeňství a cestovního ruchu jak uvnitř města samotného, tak v  jeho propagaci navenek.

Mezi úkoly, kterými se v současné době komise zabývá patří :

  • Statut lázeňského místa Karlovy Vary – materiál, který nařízením vlády stanoví režim ochrany lázeňského místa a podmínky pro vytváření  a zachování lázeňského prostředí a vhodných podmínek pro poskytování lázeňské péče.
  • Infocentrum města Karlovy Vary – příprava zadání a podmínek pro efektivní fungování této obecně prospěšné společnosti jako nástroje pro propagaci města Karlovy Vary a společnosti, která zajistí kompletní služby pro návštěvníky a občany města.
  • Marketingová studie – příprava a schválení materiálu, na základě kterého bude vytvořena koncepce pro propagaci města v krátkodobém, střednědobém, ale i dlouhodobém horizontu.
  • Revitalizace Dolního nádraží – komise projednává a posuzuje záměry investora z hlediska dopadů na lázeňství a cestovní ruch v Karlových Varech.

Zvýše uvedeného je zřejmé, že úkolů, kterými se komise lázeňství zabývá je velké množství a proto se komise shodla na nutnosti zasedat každý měsíc. Komise se tak schází vždy první čtvrtek v měsíci od 13:00 hod. na Magistrátu města Karlovy Vary.

Zdroj: www.top09kva.cz

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme