Thermal... vypadá to, jako neoficiální oznámení dokončení privatizace

19. 7. 2014

Zdá se, že festival řízení státu jménem ANO pokračuje. Dle posledních vyjádření pana Babiše to vypadá, že nejdřív jmenoval a nyní zjišťuje koho. To, že udělal dohodu s panem Sobotkou o vyloučení poslanců z řídících a dozorčích orgánů státních firem a teď zjistil, že pan Procházka je poslanec, je spíše úsměvné. Méně úsměvné už je jmenování pana Ficnera coby zástupce protistrany ve sporu o vlastnictví Thermalu v okamžiku, kdy chce Ministerstvo financí objekt prodat. Jako alarmující však lze označit vyjádření pana Babiše k jmenování pana Křováčka ředitelem.

Doporučení dostal od „jednoho významného českého podnikatele“. Vypadá to, jako neoficiální oznámení dokončení privatizace státní správy prostřednictvím firem spřízněných s panem Babišem.

Zároveň to také svědčí o tom, že čistotu lidí, kteří začali po úspěchu ANO ve volbách pana Babiše obklopovat, nemá pan předseda ANO zcela pod kontrolou. Uvidíme, zda po dokončení privatizace státní správy, bude následovat i privatizace místních samospráv.

Radek Novotný, člen místního výboru TOP 09 Karlovy Vary
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme