Sport nejen pro ty nejlepší

12. 9. 2016

Sport by měl být nejen pro profesionální a vrcholové sportovce, ale pro všechny. Naším cílem je, aby sport byl milou každodenní součástí života nás všech, co žijeme v Karlovarském kraji. Proto budeme podporovat mimo jiné i sporty, které se u nás v kraji ať už na horách, nebo jinde, provozují již tradičně. Například bychom rádi podpořili dostavění cyklostezek a to jak v rámci kraje a mezi kraji, tak napojení na cesty za hranicemi.

Chceme vědět o případných problémech týkajících se sportovišť, se kterými se potýkají obce a města a budeme se snažit je s obcemi a městy řešit. A nejen to, podpoříme sportovní oddíly pro děti a mládež.

Jsme přesvědčeni o tom, že nejlepší prevencí nejen před obezitou a civilizačními chorobami, ale i před závislostí a kriminalitou je vedení dětí a mládeže ke sportu. A také, že příklady táhnou, ve vztahu ke sportu tedy chceme podporovat celé rodiny a nejen vrcholové sportovce. Protože, jak říká jedno přísloví: „Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.“ Sportovat chceme tedy silou, silou rozumu.

Lukáš Otys
člen předsednictva TOP 09
předseda TOP 09 v Karlovarském kraji

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme