23. 11. 2010

Povolební vyjednávání skončilo ve 44. týdnu 2010. Většina těch, kteří se na vedení města doposud podíleli, tak bude činit i nadále.

My jsme měli příležitost, zúčastnit se mnoha jednání o novém složení radnice, naprostá většina z nás se takové činnosti účastnila poprvé. Vstupovali jsme do těchto jednání s tím, že se nám nelíbí to, že poslední zastupitelstvo minulého období vybralo zhotovitele na stavbu kulturního domu a to jednu jen ze dvou firem, které ve výběru zůstaly. Také se nám nelíbí, jak v minulosti dopadly stavby zimního stadionu i pěší zóny (hlavně co se financování týká). Obáváme se, že to s kulturním domem dopadne podobně. Předražená koupě bývalé Svobody nás k tomu opravňuje. Asi i tyto obavy byly příčinou toho, proč se na vedení města podílet nebudeme. Na druhou stranu vám tímto slibujeme, že vás touto formou budeme informovat o všem, co se v této i dalších záležitostech hospodaření města budeme schopni dozvědět.

Vytkli jsme si za cíl, že uděláme vše, co bude v našich silách, abychom napomohli k lepší situaci v naší nemocnici, máme o tom svoji jasnou představu a budeme vás o našich krocích pravidelně informovat.

Budeme se snažit o to, aby došlo k nápravě stavu v neodepsaných zásobách uhlí, na kterých Chebsko leží, a které jsou velkým potencionálním nebezpečím pro všechny.

Před volbami má každý plné schránky slibů a nadějí. V dalším období už přichází jen chvála na to co se radnici povedlo, málo kdo se však dozví proč ta či ona stavba či akce, byla o mnoho dražší než bylo naplánováno, proč heren a prostitutek neubývá, spíš naopak a proč peněz v městské kase stále mnoho nezbývá.

Budeme rádi za pomoc každého, kdo se spolu s námi nespokojí s oranžovo-modrou konstelací naší radnice a pomůže nám bránit zametání všech stop po krocích, které už byly a budou činěny.

Ing. Jan Kopička

předseda MO Cheb

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme