KV Arena se staví na vlastní nohy

8. 3. 2012

KV Arena poprvé v modrých číslech!

Poprvé od svého otevření v roce 2009 se KV Arena dostala do zisku v řádu několika milionů korun. Arena tak pod vedením jednatele Romana Malečka neskončila v červených číslech, tak jako v předchozích letech. To, že multifunkční hala vytvořila zisk, způsobila jednak reorganizace týmu KV Areny, ale také úpravy dodavatelských smluv, které pomohly k důležitým úsporám. Dle slov jednatele Romana Malečka má však KV Arena k ideálnímu stavu ještě kus cesty. „Stále probíhají jednání na úpravách smluv. Dalším důležitým úkolem je vytvoření dostatečných rezerv na údržbu a opravy haly, jelikož se blíží konec záručních dob a stav věcí napovídá, že údržba haly nebude jednoduchým úkolem.

Casta k úspěchu KV Areny však nevede pouze cestou úspor, ale především snahou dostat multifunkční komplex na mapu předních míst pro konání velkých kulturních a sportovních akcí. Tým KV Areny vidí svůj hlavní úkol v práci vedoucí k tomu, že se hala zapíše do podvědomí pořadatelů a promotérů. To, že je již nyní o Karlovarské Areně slyšet, dokazují jednání o pořádání FED Cupu, velkých volejbalových a basketbalových akcí, ale i připravované koncerty. Můžeme se tak těšit například na vystoupení skupiny Wanastowi Vjeci nebo slovenské kapely Team.

Roman Maleček přislíbil, že KV Arena vyvíjí enormní úsilí, aby se v letošním roce v hale představila i hvězda mezinárodní úrovně. Držme tedy palce a těšme se na všechny sportovní a kulturní akce, které se nám hala v letošním roce chystá nabídnout.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme