Krajská kancelář pro prezidentské volby

15. 1. 2013

1. Krajská kancelář bude počínaje 16.01.2013 výdejním a distribučním místem volební kampaně prezidentských voleb.
   

    Zde bude možno dle Vašich požadavků si vyzvednout tyto volební materiály:
    Leták Flyer........12.000ks
    Placka Punk.........2000ks
    Placka Volím Karla ....6000ks
    Plachta 2X1 m ........20 ks
    Plakát A3..............300 ks
    Trička ......k zakoupení á 50 ks
    Samolepky ..........300 ks
    Samolepky na auto.....200 ks

2. Krajská manažerka bude dle volebních výsledků koordinovat činnost  až 05 dvojic volebních týmů, kteří budou navštěvovat okresní města Karlovarského kraje. Jedna stálá dvojice bude stabilně roznášet materiál v Karlových Varech.
Týmy " Na cestách " budou cestovat po našich obcích a agitovat tam, kde volební výsledky naznačují ještě možnost zvrátit výsledek protikandidáta ve prospěch Karla Schwarzenberga.

3. Dle přičinění našich členů ( P.Zahradníčka, V.Padevěta, R.Malečka, J.Tichého, L. Otyse, P.Lose, R. Picha) se V KV kraji budou konat akce v rámci HOSPODY VOLÍ KARLA.Prosím o registraci restauračních zařízení na webu: www.hospodyvolikarla.cz , aby byly včas zaslány propagační materiály do těchto restauračních zařízení.

4. Petr Zahradníček ve spolupráci s dalšími kolegy připravuje v Sokolově ( Klub Alfa) KONCERT PRO KARLA. Tato akce by se mohla zařadit svým termínem na /20.01.2013/  do celorepublikového projektu KLUBOVÉ NOCI S KARLEM.

5. Krajská kancelář obešle a poprosí celou členskou základnu , aby se připojila v rámci dobrovolnictví  a pomohla roznést, vyvěsit případně vylepit volební materiály ve svém okolí.

Krajská kancelář společně s krajským webmasterem panem R. Volfem zajistí aktualizace krajských webových stránek a bude pravidelně přispívat články, postřehy a monitoringy na souvisejí cích sociálních sítích.

6. Krajská kancelář ve spolupráci se STaN a KDU - ČSL osloví své členské základny a požádá je o připojení se k  podpoře  Karla Schwarzenberga ve druhem kole prezidentských voleb. Oba subjekty již rozhodli a připojí se k výzvě.

7. Krajská kancelář aktivně vyhledává celky a jednotlivce ze všech studentských klubů vysokých škol a gymnázií v KV kraji a prosí je o  
    podporu volby Karla Schwarzenberga.

8. Krajská kancelář oslovuje charitativní zařízení v KV kraji a prosí je o podporu kandidáta prezidentských voleb Karla Schwarzenberga.  
    Karel je přirozeně kandidát potřebných !

a další dle vývoje a potřeb vyplývají cích z požadavků Vás všech, kteří jdou do toho s námi!

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme