Důležitý je vyrovnaný rozpočet města

Převzato z tisku - Karlovarský deník

Dalším dědictvím je podle něj devastace morálních hodnot. "Jedním z léků je transparentní chování nás všech," dodal Toufar.
Program strany do komunálních voleb se dále zaměřuje také na boj s korupcí, kulturu, sport i kvalitu života občanů. „Důležité je, aby lidé měli v magistrát důvěru a vedeni města bralo svou práci pro město jako možnost zlepšit lidem život, a ne výdělečný podnik pro vlastní obohacení. Budeme se proto snažit zprůhlednit veřejné zakázky a také zlepšit komunikaci mezi magistrátem a občany," přislíbil lídr.
TOP 09 by brala za volební úspěch, kdyby získala alespoň kolem osmi mandátů v zastupitelstvu. ,,Dá se to samozřejmě těžko odhadnout, může to být méně i více, ale rozhodně bychom měli rádi možnost ovlivňovat dění ve městě," doplnil Josef Malý, druhý muž kandidátky TOP 09.
Tato strana se nebojí nabídnout voličům nové tváře a mezi kandidáty lidé najdou ekonomy, projektanty, obchodní manažery, lékaře nebo i pedagogické pracovníky či studenty. „Pociťovali jsme, že lidé mají zájem o nové tváře, a proto jsme rádi, že máme na kandidátce neokoukané a slušné lidi. Volby prokáží, zda to tak budou vnímat i voliči. Rozhodně jim však nabízíme tuto variantu," řekl za TOP 09 Radek Novotný.
Kampaň TOP 09 má být podle členů bez urážek a otevřená nápadům lidí. (Jah)


Karlovarský deník - 9. 9. 2010

 

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme