TOP 09 v Karlovarském kraji zahájila horkou fázi kampaně

6. 9. 2018

TOP 09 zahájila horkou fázi kampaně v Karlovarském kraji. Kampaň si tvoří naši kandidáti v jednotlivých městech individuálně. Kampaň využívá outdoorových plochy, ale také samozřejmě tiskové materiály a sociálních sítích. Stejně jako v minulých letech TOP 09 bude hodně využívat kontaktní kampaň ať klasické stánky, kde bude možné potkat i naše kandidáty, tak door-to-door kampaň. Kampaň pracuje s vyrovnaným rozpočtem zhruba 600.000,- Kč. Část podpory je z centrálního rozpočtu, větší část z krajského rozpočtu a z darů jednotlivých kandidátů přímo v konkrétní obci. Vzhledem k tomu, že kandidujeme i v koalicích, tak rozpočet bude vyšší o příspěvky našich koaličních partnerů.

Programové priority vycházejí z konkrétních řešení problémů v obcích, kde kandidujeme. Dlouhodobě se naším programem na krajské úrovni prolínají témata vyrovnaných obecních rozpočtů, čistoty životního prostředí, podpory malých a středních podnikatelů a péče o kulturní památky v našem kraji a obcích.

V rámci kontaktní kampaně v Karlových Varech budou kandidáti rozdávat i malou sladkou pozornost z cukrárny našeho lídra, dvojky koaliční kandidátky STAN+TOP 09, Lukáše Otyse.

Lukáš Otys, krajský předseda TOP 09 a kandidát do zastupitelstva Karlových Varů, dodává: „Komunální volby jsou především o řešení konkrétních problémů, které lidem v obcích ztěžují život. Z kanceláře se nic kloudného vymyslet nedá a rozhodně nejsem politik, který by sliboval hory i s horákama od psacího stolu. Proto budu osobně chodit a ptát se, co lidi trápí a to jak přímo v ulicích, tak na sociálních sítích. Stejně jako naši kandidáti napříč krajem.“

Rozdávání sladké pozornosti ze své cukrárny komentuje Lukáš Otys takto: „Než slova, tak mám raději činy a cukrárna je právě ten čin, který jsem již vykonal. Rád bych i tímto přesvědčil lidi, že mi nejde o „teplé“ místečko, tak jak mi často lidé píší na sociálních sítích, ale o budoucnost Karlových Varů.“

Lukáš Otys
předseda KV TOP 09 v Karlovarském kraji

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme