15. 7. 2012

TOP 09 předložila občanům Ostrova před komunálními volbami v roce 2010 zcela konkrétní sedmibodový volební program. Dnes, po pouhém roce a půl se může pochlubit splněním již šesti závazků!

1. Vznik Senior centra v budově bývalé městské knihovny – Původní projekt byl transformován v centrum sdružující místní neziskové organizace zabývajíc í se sociální činností (Oblastní Charita, Člověk v tísni, Mateřské centrum Ostrůvek, a dal.). První z nich se do nově zrekonstruovaných prostor začnou stěhovat již v létě!
  2. Dokončení projektu „Ostrovské rondo“ – Projekt cyklostezky byl úspěšně dokončen a v současnosti je plánováno jeho rozšíření!
  3. Změna tras MHD pro lepší dostupnost – Byly zřízeny nové městské autobusové linky, díky nimž jsou nyní lépe dostupná místní obchodní centra a přilehlé obce!
  4. Zavedení tradice vánočních trhů – V minulém roce byly pořádány značně programově rozšířené vánoční trhy. Nově se pravidelně po celý rok konají i farmářské trhy s bioprodukty!
  5. Větší podpora místních neziskových organizací – Celkový balík prostředků určených pro podporu místních neziskových organizací sportovního a kulturního zaměření byl navýšen!
  6. Rekonstrukce Domu kultury – Dům kultury právě prochází rekonstrukcí, jež počítá i s digitalizací velkého kinosálu!

Bereme své sliby vážně. Víc, než si myslíte!