TOP 09 v Karlových Varech má jasno o čelních kandidátech pro komunálních volby

13. 4. 2022

TOP 09 v Karlových Varech má jasno o čelních kandidátech pro komunálních volby

TOP 09 dále nominovala na dalších místech Sylvii Kunešovou, Petra Kuldu, Michaelu Bečkovou a Martina Růžka.

Další místa na kandidátní listině budou zveřejňována průběžně.

Místní výbor TOP 09 v Karlových Varech debatoval o možné spolupráci s potenciálními partnery a jednoznačně se přiklání k pokračování koalice SPOLU i na komunální úrovni.

Lukáš Otys, lídr TOP 09 a kandidát do zastupitelstva, upřesňuje: „S pokorou přijímám nominaci a děkuji za důvěru vést TOP 09 v krajském městě do komunálních voleb. Jsem velkým podporovatelem naší vládní koalice SPOLU a věřím, že se nám podaří s partnery z ODS a KDU-ČSL konstruktivně domluvit na pokračování této úspěšné koalice i v Karlových Varech.“

Igor Adamovič, kandidát do zastupitelstva, upřesňuje: „Stejně jako v parlamentních volbách nejde pouze o naše vítězství. Nejdůležitější je pro nás, pro Karlovy Vary i celý kraj nezbytně potřebná změna. Tuto změnu a vývoj v plnohodnotné krajské město se budeme snažit iniciovat nejen s našimi budoucími koaličními partnery, ale ve spolupráci se všemi relevantními politickými stranami a místními hnutími.“

Lukáš Otys

Krajský předseda TOP 09