5. 6. 2011

Škola a rodina - cesty efektivní spolupráce je název příspěvku, který prezentovala Mgr. Hana Janischová (TOP 09) na konferenci  "Pedagogický den 2011", která proběhla 2. června 2011 na Gymnáziu v Sokolově. Celokrajské setkání zástupců škol pořádal Karlovarský kraj ve spolupráci s Krajským vzdělávacím centrem a krajským pracovištěm NIDV Praha.
Zástupkyně ředitele školy ZŠ Karlovy Vary, Truhlářská 19 přednesla posluchačům  téma, které v letošním školním roce ověřují při hledání partnerského vztahu rodiny a školy. Formální přístup rodičů ke spolupráci, jejich nedůvěra a potřeba vstřícného přístupu k výchovným a vzdělávacím problémům žáků přiměla vedení školy k hledání cesty vzájemné spolupráce a pomoci.
Příspěvek vyjadřoval způsob hlednání možností školy, průběh a výsledky dotazníkového šetření a první zkušenosti z neformálního setkání s rodiči. Přednesené praktické zkušenosti z realizace prvních besed a diskuzí umožňí posluchačům zhodnoti své možnosti při  případném uplatnění předneseného tématu ve vlastní praxi.

Kancelář TOP 09
Karlovy Vary

Zdroj : www.top09kva.cz

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme