17. 5. 2012

Navzdory tomu, že se hokejová sezona uchýlila k letnímu spánku, karlovarská KV Arena nabídne spoustu dalších zajímavých akcí.

„V pátek se mohou zájemci těšit na vystoupení legendární slovenské kapely Team v čele s Pavlom Haberou.
Kromě koncertů chystá multifunkční centrum i den pro ty nejmenší z nás.

„Na začátek června připravujeme i Dětský den, kde bude přichystán pro všechny děti bohatý odpolední program, nabitý zábavou, soutěžemi a spoustou dalších překvapení. Návštěvníci se mohou těšit například na taneční vystoupení skupiny Mirákl, kouzelníka Magica Kellmana či známou dívčí skupinu 5 Angels, která bude po představení rozdávat i své autogramy,“ doplnil Roman Maleček.

Červnový program KV Areny však Dnem dětí nekončí. Přichystány jsou i další zajímavé akce spojené se sportem. „Během druhého červnového víkendu proběhne u nás 2. ročník mezinárodního basketbalového turnaje žen. Zde se představí například i reprezentační družstva z Maďarska, Turecka nebo Austrálie. K hlavnímu programu jsou připraveny i doprovodné akce,“ pokračoval dále jednatel KV Areny.

„V dalších červnových týdnech zde pak proběhne Lemond dance show, kde se představí přední čeští i zahraniční DJs. Na konci měsíce se pak v hale uskuteční ještě mistrovství světa v naturální kulturistice, kde se představí ti nejlepší muži a ženy z celého světa. Bude to zajímavá podívaná,“ dokončil jednatel KV Areny , kandidát TOP 09 a STaN do krajských voleb Roman Maleček.