TOP 09 jde na jižní Moravě do voleb samostatně i v koalicích

1. 8. 2018

Kandidátku v Brně povede lékař-radiolog, profesor medicíny a stávající poslanec za TOP 09 Vlastimil Válek. „Průzkumy dokazují, že Brno je městem, ve kterém se dobře žije. My se s tím ale nechceme spokojit. Stále je co vylepšovat a každý zastupitel města by měl pracovat na tom, abychom si vysoké hodnocení kvality života v našem městě udrželi, či lépe - ještě vylepšili. K mnoha věcem je potřeba přistupovat odborně a s určitou mírou zkušenosti – zdravotnictvím počínaje a dopravou konče.  A to přesně TOP 09 občanům nabídne,“ říká lékař a kandidát na primátora města Brna za TOP 09 Vlastimil Válek.

Dvojkou brněnské kandidátky je vysokoškolská učitelka, docentka Fakulty podnikatelské VUT v Brně Anna Putnová a čelní trojici uzavírá ředitelka neziskové organizace a stávající zastupitelka Zdeňka Dubová.

Starostovský mandát v kraji se bude snažit obhájit Jan Vitula v Židlochovicích, Tomáš Třetina v Moravském Krumlově nebo Lubomír Šmíd v Kobylnicích. 

Na koaliční kandidátce se dokázala TOP 09 dohodnout v druhém největším městě kraje, ve Znojmě, se Stranou svobodných občanů. Kandidátku pod názvem Znojmáci povede nestraník Pavel Kovařík, podnikatel a sociolog. V Hodoníně vznikla trojkoalice TOP 09, KDU-ČSL a konzervativců pod názvem Pozitivně pro Hodonín. 

Andrea Smolková, krajská manažerka TOP 09 JMK

V Brně dne 1. srpna 2018

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme