Obvod č. 55 - Brno-město: Ing. Karel Bořecký

Karel Bořecký se narodil 28. února 1968 v Kyjově. Po ukončení základní školy se rozhodl studovat SPŠ Stavební v Brně. Studium ukončil maturitní zkouškou v roce 1986. Ve stejném roce byl přijat ke studiu na VUT Stavební fakultě v Brně. Vysokoškolské studium úspěšně ukončil v roce 1990.

V roce 1993 se přestěhoval do obce Moravské Knínice, okres Brno-venkov, kde žije dosud. Je ženatý a má tři děti ve věku 10, 15 a 18 let.

Zaměstnání

Stavební profesi zůstal věrný. Od ukončení studia v roce 1990 až doteď pracuje jako stavební technik.

Ostatní aktivity

Dlouhá léta se věnuje práci s mládeží. Byl aktivně činný v Junáku - svazu skautů a skautek ČR. Dosáhl pozice skautského vůdce a založil oddíl v Moravských Knínicích.

Politická angažovanost

O politiku se aktivně zajímá už 20 let. Od roku 1998 je členem zastupitelstva v Moravských Knínicích. V roce 2009 se stal členem TOP09 a spolu s ostatními kolegy pomohl založit krajskou organizaci TOP09. V rámci nové organizace přijal post místopředsedy regionálního výboru TOP09 pro Brno-venkov.

Zájmy

Času na sportovní aktivity a ostatní zájmy mu kvůli vysokému pracovnímu nasazení už mnoho nezbývá. Rekreačně se věnuje badmintonu, turistice a lyžování. Jeho velkou vášní je motorka.

Články a komentáře


Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme