TOP 09 diskutovala s obyvateli Mělníka, ve čtvrtek zamíří do Kladna

22. 4. 2010
Prvním cílem promo týmů TOP 09 se ve středu 21. 4. 2010 ve středních Čechách stal Mělník, malebné město nad soutokem Labe s Vltavou známé též vinařskou tradicí. Jeho obyvatelé byli přístupní diskusi, zajímali se o veřejné dění i volební program. Ocenili také řadu užitečných dárků.

MĚLNÍK (21. dubna 2010) - Promo týmy byly v Mělníku k vidění nejprve na autobusovém nádraží, před poliklinikou a na obou hlavních náměstích. Odpoledne pak byly nepřehlédnutelné, když městem projížděly ve dvou dodávkových a jednom osobním vozidle. „Při procházce městem jsme s lidmi diskutovali o jejich názorech na politiku, na problémy ekonomiky a veřejné správy. Bylo vidět, že mají o veřejné dění zájem. V drtivé většině jsme se setkali s kladnými odezvami typu: je potřeba změna, fandíme vám, TOP 09 volit budeme a tak dále," prozradil jeden z členů promo týmu.
Občany města členové týmů za jejich sdílnost odměnili zajímavými dárky. Maminky s dětmi potěšily hlavně vlhčené ubrousky a hlavolamy, pány zase chutný předvolební gulášek a dámy pak vitamíny „pro zdravější politiku".
V dobré náladě zamíří ve čtvrtek 22. dubna 2010 promo týmy TOP 09 potěšit obyvatele největšího středočeského města Kladna. Popovídat si s nimi lidé mohou během dne na různých místech, například pěší zóně, náměstí Sítná či „Václaváku".

Natálie Tomková
volební manažer
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme