Naši senátoři

Tomáš Czernin

Ing. Tomáš Czernin

lesník, zemědělec

Czernin: V politice je potřeba mít vizi

1. 2. 2017
V životě nejde přece jen o penzi, o příštích několik let, ale o to, v jaké zemi budou žít naše děti a vnuci. Kdo dělá politiku na jedno volební období, je neodpovědný. Politická práce musí mít dlouhodobou vizi.
Číst více

Czernin: Senátor toho moc ovlivnit nemůže

15. 11. 2016
"Senát je pojistka demokracie. Senátoři jsou lidé starší, zkušenější, předpokládá se, že každý z nich v životě už něco dokázal, ti lidé mají životní zkušenost už trochu jinou," říká nově zvolený senátor Tomáš Czernin.

Mgr. Luděk Jeništa

Luděk Jeništa se narodil 8. 8. 1961 ve Vlašimi. V letech 1980 - 1985 studoval Pedagogickou fakultu Jana Evangelisty Purkyně v Ústí n./Labem - obor učitelství I. stupeň, spec. těl. výchova. V letech 1986 - 2002 byl učitelem a posléze ředitelem na ZŠ Vlašim. Od roku 2002 až dosud je starostou města Vlašim.

Mgr. Luděk Jeništa

Regionální senátorská kancelář: