Aleš Koutný

člen celostátní revizní komise

Narozen v roce 1974 v Novém Městě na Moravě, je vášnivým strojařem s bohatými zkušenostmi. Během své kariéry prošel různými sférami (od výroby přes technickou administrativu až po prodej a marketing) v oboru strojírenství. Nyní zastává pozici Vedoucího prodeje u zahraniční společnosti. Mimo svou pracovní angažovanost je oddaným manželem a hrdým otcem dvou dětí a dvou vnuků. Jeho schopnost propojovat technické know-how s obchodním světem ho činí výjimečným profesionálem a váženým členem svého oboru.

V roce 2012 se stal členem TOP 09 ve Žďáru nad Sázavou a již od roku 2016 zastával pozici člena v Celostátní revizní komisi. Tato zkušenost poskytla možnost přispívat ke kontrole a zlepšování procesů a postupů uvnitř strany, což pro něj bylo vždy blízké.

Jeho životním krédem je naslouchat a hledat řešení pro každou výzvu. Mimo své vášně pro strojírenství je také vášnivým jachtařem, nalézajícím klid a výzvy na otevřeném moři. Kromě toho je také milovníkem vědomostních her, které ho stimulují a posouvají jeho myšlení kreativními způsoby. Jeho odhodlání hledat nové perspektivy a vášeň pro různorodé zájmy, ho dělají člověkem s bohatým životním příběhem.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme