TOP 09 Žďársko: Region má nového předsedu

1. 3. 2017

Delegáti pondělního regionálního sněmu, který se konal ve Žďáře nad Sázavou, zvolili nové vedení. Předsednictví se ujal Tomáš Augustýn, který je ředitelem ZŠ a MŠ v Novém Veselí a místopředsedy se stali Josef Mladý z Velkého Meziříčí a Stanislav Mihal z Velké Bíteše. Dalšími členy výboru se stali Stanislav Růžička, Lenka Šimo, Pavel Štorek a Miloš Zduba. "Velmi se těším na spolupráci s našimi členy a příznivci a pevně věřím, že TOP 09 bude na Žďársku ve volbách do poslanecké sněmovny opět úspěšná," věří nový předseda Tomáš Augustýn.

Dosavadní regionální předseda Ladislav Bárta, který již ze zdravotních důvodů nekandidoval, na sněmu řekl: „Jsem si jist, že Tomáš Augustýn je tou novou energií a silou, která pomůže rozproudit a nastartovat novou úspěšnou etapu TOP 09 na Žďársku. Ze srdce mu k tomu přeji dostatek elánu a dobré spolupracovníky, kteří potáhnou za jeden provaz.“

Regionální organizace TOP 09 Žďársko má 36 členů ve 3 místních organizacích: Žďár nad Sázavou, Velké Meziříčí a Velká Bíteš, přičemž žďárská místní organizace je s 23 členy nejpočetnější na celé Vysočině.

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina