× Pohněme s tím. Společně!

TOP 09 v kraji má změnu ve vedení, předsedou je Michal Kučera

2. 5. 2017

Poslanec Michal Kučera se stal v dubnu na další dva roky předsedou TOP 09 v Ústeckém kraji. Ve funkci vystřídal Tomáše Tesaře, který byl zvolen místopředsedou krajské organizace. Dalšími místopředsedy jsou Zdeněk Šoral vedoucí výroby a provozní ředitel společnosti Petr Měsíc. O vedení rozhodla necelá padesátka delegátů krajské organizace TOP 09.

„Děkuji všem delegátům, že mě dali důvěru, velmi si toho vážím. Náš kraj potřebuje nové řešení a plán. Chci pomoci nejen nové budoucnosti Ústeckého kraje, ale také posílit roli TOP 09. Máme pro to dostatek aktivních a zodpovědných lidí, “ říká spoluzakladatel organizace Michal Kučera (48), který je v současnosti také radním v Lounech a nově šéfem klubu poslanců TOP 09. Před zvolením působil jako krizový manažer.

„Lidé dnes spíše slyší víc na přítomnost, sliby a momentální zisk. TOP 09 nabízí odpovědná rozumná řešení do budoucna. Proto dnes ve všech krajích představujeme naši Vizi 2030, která míří k úspěšné a odolné společnosti. S praktickými kroky je však nutné začít už nyní. Jsme rádi, že naše Vize lidi zajímá a jsou ochotni uvažovat o tom, že i k svému životu a věcem veřejným budou přistupovat zodpovědně a s ohledem na budoucnost,“ dodal nový předseda Michal Kučera.

V předsednictvu krajské organizace bude ještě pracovat Martin Fišer, František Kačer a Michal Vlach.

Radka Ostřížová, krajská manažerka TOP 09 Ústeckého kraje

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ