Krajská organizace si volila nové vedení, předsedou se stal Michal Kučera

27. 3. 2021

Na dvouleté období byl krajským předsedou TOP 09 Ústí nad Labem, zvolen Michal Kučera. O jeho zvolení rozhodlo večer 27. 3. 2021 svým hlasem 30 ze 41 delegátů krajské organizace Ústeckého kraje, kteří se sešli formou vzdáleného přístupu ve virtuální místnosti přes aplikaci MS Team. Krajskými místopředsedy se stali Pavel Janda, Jana Jirušková a Tomáš Tesař.

„Jsem nesmírně rád za projevenou podporu delegátů krajského sněmu. Tento rok bude klíčový. Čekají nás volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, věřím, že se nám úspěšně podaří. Motivací pro nás muže být i fakt, že hlasy ze zahraničí budou tentokrát připsány právě Ústeckému kraji.“ komentoval rozhodnutí členů krajské organizace nový předseda Michal Kučera.

Michal Kučera, 52 let, žije v Lounech a v současné době je radním Ústeckého kraje. Členem TOP 09 je od roku 2009. Krajským předsedou byl zvolen již potřetí. Krajská organizace Ústí nad Labem má již od roku 2017 stejného předsedu.

„Děkuji všem, teď již bývalým členům krajského předsednictva a výboru, za jejich práci v uplynulých dvou letech. Rád bych také pogratuloval nově zvoleným členům krajského předsednictva a krajského výboru a již teď se těším na spolupráci. ” dodal Michal Kučera.

V předsednictvu krajské organizace dále usednou Michal Vlach, Jan Ryšavý, Vojtěch Nádvorník, František Kačer a Karel Jičínský.

Krajská revizní komise bude pracovat ve složení: předseda Petr Starý, Petra Mazancová a Petr Knorr, členové krajské revizní komise.

Na celostátní sněm vyslali delegáti Michala Kučeru, Tomáše Tesaře, Pavla Jandu, Petra Starého, Vojtěcha Nádvorníka, Jana Ryšavého, Alenu Dvořákovou, Janu Jiruškovou, Jana Hadrabu, Ditu Královou, Petru Mazancovou, Františka Kačera a Martina Hrdinu.

Všem zvoleným členům gratulujeme a přejeme hodně štěstí v práci, která je v příštích dvou letech čeká.

Barbora Jandová, krajská manažerka TOP 09

Osobnosti: Michal Kučera