× Pohněme s tím. Společně!

Teplická TOP 09 posílá vzkazy

12. 5. 2010
Ve středu 12. 5. v centru města Teplic na Benešově náměstí teplická TOP 09 pověsila dvě velkoplošné plachty. Tepličáci využili reklamního prostoru jen pár metrů od nově pronajatého bytu Jiřího Paroubka a zveřejnili mu své vzkazy: „Předsedo, jste doma nebo v Teplicích" či „Teplice nejsou levé, Jirko". Nechybí ani „hospodské" čárky pro ty, kteří chtějí na pivo s Karlem nebo Jirkou. Plachta se vzkazy je doplněna druhou plochou se sloganem „Pošlete je k ledu".

„Chtěli jsme odlehčenou formou a s nadsázkou vzkázat všem, kteří skutečně v Teplicích a jejich okolí žijí, aby poslali k ledu vše, co by nás v budoucnu mohlo mrzet," řekl Petr Měsíc, předseda teplické regionální organizace TOP 09. Na plachtu byl využit motiv, který TOP 09 nabízí na svém e-shopu jako magnetku na lednici a který se teplickým velmi líbil.
„Jsem rád, že naše kampaň má vtip, nebojíme se sami nebrat se vždy smrtelně vážně. Nově přistěhovalého souseda jsme nemohli přejít mlčením. Máme za sebou necelý rok kontaktní kampaně a dialogu s občany. To, že se otevřeně bavíme s voliči je pro nás velmi důležité. Víc, než si myslíte. Proto jsme také otevřeli Facebookovou skupinu, kde může každý Tepličák připsat vzkaz pro předsedu Paroubka," doplnil informace o kampani Petr Měsíc.
Teplická TOP 09 chystá své vyvrcholení kampaně 21. 5. v centru Teplic v okolí Ptačích schodů u teplického zámku za přítomnosti krajského lídra Jaromíra Drábka.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ

Hradiště 97/4